De eerste Nederlandse Betjeman & Barton winkel bestaat sinds 1992. Theeliefhebber Marion van den Blik opende op de Denneweg in Den Haag de allereerste exclusieve theewinkel van Nederland.

 

Het werd een succes. Niet alleen kwamen mensen vanuit heel Nederland bij Marion thee kopen, maar ook grote hotels en bekende restaurants wisten de weg naar goede thee te vinden. In 2011 opende Marion een tweede winkel met een ‘petit salon de thé’ aan de Aert van der Goesstraat.

 

In beide winkels kunt u kiezen uit meer dan 180 soorten thee. Het complete assortiment van Betjeman & Barton is in onze winkels verkrijgbaar. Daarnaast vindt u ook theeservies van onder andere Emma Bridgewater, Bredemeijer, Make International, Mateús, Zero Japan, Rice. Of kleine zoetigheden om bij de thee te serveren van Van der Burgh Chocolaad, Sophie M. en Simply Chocolate.

 

De winkels zijn net als onze thee: een combinatie van internationale allure, gedegen Franse kennis en Haagse chique. U zult zich vast welkom voelen. En natuurlijk staat er altijd een dampend kopje thee klaar om te proeven!

 

Betjeman & Barton thee is niet alleen te koop in onze winkels aan de Denneweg en de Aert van der Goesstraat in Den Haag of via onze webshop, maar ook verkrijgbaar bij de volgende winkels:

 
Provincie NOORD-HOLLAND:
- Tea in the City in Amsterdam
- Patisserie Kuyt in Amsterdam
- De Bakkerswinkel in Amsterdam
- Libris Venstra in Amstelveen 
- Sencha Lunch Store in Alkmaar 
- Tea My Dear in Haarlem 


Provincie ZUID-HOLLAND:
- Dudok Patisserie in Rotterdam
- De Patissier in Oegstgeest
- Van de Leur in Leiden 
- Hotel New York in Rotterdam 
- Coffee Works in Voorburg 
- Slingers in Wassenaar 


Provincie UTRECHT:
- De Bakkerswinkel in Utrecht


Provincie GELDERLAND:
- Eva & Elvira in Geldermalsen 


Provincie NOORD-BRABANT:
- Saranne in Oisterwijk 


Provincie OVERIJSSEL
Puur Petra in Wierden


Provincie ZEELAND: 
- De Zeeuwse Hemel in Zierikzee