De eerste Nederlandse Betjeman & Barton winkel bestaat sinds 1992. Theeliefhebber Marion van den Blik opende op de Denneweg in Den Haag de allereerste exclusieve theewinkel van Nederland.

 

Het werd een succes. Niet alleen kwamen mensen vanuit heel Nederland bij Marion thee kopen, maar ook grote hotels en bekende restaurants wisten de weg naar goede thee te vinden. In 2011 opende Marion een tweede winkel aan de Aert van der Goesstraat.

 

In beide winkels kunt u kiezen uit meer dan 180 soorten thee. Het complete assortiment van Betjeman & Barton is in onze winkels verkrijgbaar. Daarnaast vindt u ook theeservies van onder andere Emma Bridgewater, Bredemeijer, Make International, Mateús, Zero Japan, Rice. Of kleine zoetigheden om bij de thee te serveren van Van der Burgh Chocolaad, Sophie M. en Simply Chocolate.

 

De winkels zijn net als onze thee: een combinatie van internationale allure, gedegen Franse kennis en Haagse chique. U zult zich vast welkom voelen. En natuurlijk staat er altijd een dampend kopje thee klaar om te proeven!

 

Betjeman & Barton thee is niet alleen te koop in onze winkels aan de Denneweg en de Aert van der Goesstraat in Den Haag of via onze webshop, maar ook verkrijgbaar bij de volgende winkels:

 
Provincie NOORD-HOLLAND:
- Tea in the City in Amsterdam
- Patisserie Kuyt in Amsterdam
- De Bakkerswinkel in Amsterdam
- Libris Venstra in Amstelveen 
- Sencha Lunch Store in Alkmaar 
- Tea My Dear in Haarlem 

 

Provincie ZUID-HOLLAND:
- De Patissier in Oegstgeest
- Huis ter Duin in Noordwijk
- Van de Leur in Leiden 

 

Provincie UTRECHT:
- De Bakkerswinkel in Utrecht

 

Provincie GELDERLAND:
- Eva & Elvira in Geldermalsen 

 

Provincie LIMBURG:
- Bread & Delicious in Maastricht

 

Provincie NOORD-BRABANT:
- Saranne in Oisterwijk 

 

Provincie OVERIJSSEL
Puur Petra in Wierden

 

Provincie ZEELAND: 
- De Zeeuwse Hemel in Zierikzee