Team Betjeman & Barton

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar in één van onze winkels. We voorzien u graag van een goed advies en dat blije gevoel als u met iets van ons naar huis gaat. Graag stellen we ons team aan u voor:


Wat is er fijner voor een boekenliefhebber dan werken in een theewinkel waar de namen van de diverse theesoorten klinken als boektitels: de kruidige La sagesse comme présent (mijn favoriet), Un gentleman à Deauville, Vivre les belles choses de la vie of de lieflijk geurende groene thee Parlez moi d’amour? Als klap op de vuurpijl is er de mélange Pouchkine, een Rus die geen uitleg behoeft!


Mijn lievelingsthee is de Tout en Douceur, een combinatie van zwarte thee met rooibos, verveine, amandel en peer. Deze thee vinden mijn gasten ook altijd heerlijk en zelf drink ik deze thee hele dag door. Thuis zet ik meestal een grote dispenser vol zodat het hele gezin op ieder moment van de dag ervan kan genieten


Ook ik geniet graag van een kopje Tout en Douceur. Deze thee heeft altijd een verrassende smaak door de bijzondere samenstelling van darjeeling, Ceylon, rooibos, verveine, stukjes peer, geschaafde amandelen en zonnebloemblaadjes. Ook heerlijk als ijsthee. 





Ik werk in een heel gezellig team. Ik hou erg van koken en van heerlijke wijnen. Ik heb daarom een aantal jaren geleden de opleiding tot vinoloog afgerond. Smaken zijn heel belangrijk voor me. Ik heb al gemerkt dat er veel overeenkomsten zijn tussen wijn en thee wat betreft smaken: aroma’s, mondgevoel en combinatiemogelijkheden met eten. Mijn eerste ervaring met thee van Betjeman en Barton was de Denneweg melange en de Eden Rose. Ik ben nog op ontdekkingstocht en weet zeker dat ik nog veel meer tegen kom!!  

Ik werk in mijn functie als Shopmanager in de winkel aan de Denneweg. Al meer dan 20 jaar verzorg ik de etalages van onze Winkels. Het is een genot om, in combinatie met mooi servies en accessoires, onze hoogwaardige thee en lekkernijen te verkopen. Het volgen van alle trends op woon- en lifestyle gebied is mijn passie. Vandaar uit probeer ik de klanten steeds weer opnieuw te inspireren. Mijn thee favorieten zijn afhankelijk van het weer, moment van de dag, combinaties met eten. De enige thee die altijd in mijn keukenkastje moet staan is onze Pouchkine.


Ik mag me samen met mijn wederhelft Marc van Bommel de trotse eigenaar noemen van Betjeman & Barton. Ik hou van de mooie dingen in het leven, zoals genieten van mooi eten met een mooi glas wijn en tegelijkertijd ben ik een echte workaholic. Mijn passie en energie haal ik uit het harde werken in ons bedrijf met de meest mooie producten en bijzondere en positieve mensen, waar je dagelijks mee te maken krijgt. De ultieme kick voor mij is, als iets wat bijna niet haalbaar blijkt, toch haalbaar wordt. De wereld van thee is voor mij een mooie ontdekkingstocht waar je afhankelijk van het moment, je voorkeur voor thee hebt. De voorkeur gaat wel uit naar een mooie klassieke thee zoals een Sencha of een Darjeeling. Gaat het om geparfumeerd dan staan Jasmijn of de Pouchkine met zijn geurige bergamot toch hoog op de ranglijst. 


Ik ben de andere trotse eigenaar van Betjeman & Barton. Naast hardwerken - altijd met het einddoel voor ogen - kan ik genieten van de mooie dingen van het leven, zoals heerlijk uit eten, genieten van een mooi glas wijn of heerlijk met een speciaal biertje op het terras. Daarnaast kook ik graag. In mijn leven heb ik mooie reizen mogen maken, wat mijn horizon heeft verbreed en tegelijkertijd daarmee geleerd dat niets vanzelfsprekend is. Als het om thee gaat, geniet ik het meeste van de kruidenvarianten. En ben ik aan het werk op kantoor, dan is het zetten van een kopje Lapsang Souchong voor mij een extra genietmomentje ofwel mijn vloeibare sigaartje. 

"default"