We mogen open blijven

Den Haag, 14 december 2021

Lieve mensen,

Nadat ik de toespraak van onze Minister-President heb beluisterd, ben ik weer achter mijn laptop gekropen om onze nieuwsbrief te schrijven. De toespraak stemde zowel blij als verdrietig.

Blij omdat we zelf open mogen blijven, verdrietig omdat we ons ook realiseren dat vele mede-winkeliers in deze zo zeer belangrijke periode hun winkel moeten sluiten en de horeca nog steeds geen perspectief heeft op betere tijden. We willen hen dan ook graag een hart onder de riem steken en hopen dat er snel betere tijden aankomen, waarin iedereen op een normale manier weer van het leven kan en mag genieten met voldoende perspectief voor nu en de toekomst.

Aan al onze trouwe klanten willen we laten weten dat we er voor u zijn en dat onze winkels open mogen blijven. We zoeken echter wel naar spreiding van de drukte en vragen u dan ook om zoveel mogelijk uw bestellingen online te doen, waarbij u kunt kiezen voor versturen naar het door u opgegeven adres dan wel afhalen in één van onze winkels en / of groothandel.

Dank, blijf gezond en graag weer tot ziens.

Dineke van Bommel namens het hele Team