20 min.
6 pers.

Cigares du Paradis

Ingrediënten

  • 2 blikjes van 80 g Emietté van makreel "aux Graines de Paradis van la Belle-Iloise
  • 120 g verse kaas (type St. Moret)
  • 6 sneetjes brood
  • 1 kiwi
  • 1 grote wortel
  • verse kruiden
  • groene salade

Bereiding:

Maak dunne lange plakjes van de wortel (d.m.v. kaasschaaf) en blancheer de plakjes gedurende 5 minuten. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster en rol ze dan uit met een deegroller. Schil een kiwi en snijd in de lengte in ongeveer 12 reepjes. Doe de inhoud van de 2 blikjes in een kom en maak het een beetje losser. Smeer eerst de verse kaas op het brood en dan vervolgens het mengsel. Leg op elk stukje brood een paar stukjes kiwi en een paar blaadjes verse kruiden en maak er dan rolletjes van. Rol er vervolgens een plakje wortel omheen ongeveer 1 cm vanaf het begin en zet het vast met een prikkertje. Serveren met groene salade.